DRANKEN / LUNCH / BURGERS / 2SHARE / STARTERS / DINER / GROEPSOPTIES
DRANKEN Onze dranken
LUNCH Lunchsoepen

Onze soepen worden geserveerd met brood

Zuppa di pomodoro 7

Italiaanse tomatensoep geserveerd met brood

Sandwiches

Diverse Sandwiches geserveerd tot 17.00 uur

Carpaccio Sandwich 10

Zuurdesem met dun gesneden rundvlees. truffel mayonaise, Parmesan en rucola

Kroketten 8

Zuurdesem of Briochebroodje met 2 rundvleeskroketten en mosterd

Clubhouse Sandwich 12

Toast met kaas, gebakken kipfilet, spek en cocktailsaus, geserveerd met krulfrites

New York Smoked Brisket 12

Brioche broodje met smoked brisket, yellow mustard & krulfrites

Caprese Sandwich 7

Foccacia met mozzarella, tomaat en pesto uit de oven

Uitsmijter 9

3 gebakken spiegeleitjes op brood met ham en kaas

Veggie Clubhouse Sandwich 12

zuurdesem met houmous, gegrilde groenten & krulfrites

Smoked Chicken Sandwich 7

Focaccia met gerookte kipfilet en honingmosterd dressing

Zalm Sandwich 12

Brioche broodje met gerookte zalm cream cheese & avocado

Parmaham Sandwich 12

Focaccia met Parmaham, houmous & Parmesan

BURGERS Onze Burgers

Al onze burgers zijn huisgemaakt met de mooiste, eerlijkste en duurzaamste producten. Onze beef burgers zijn gemaakt van 100% Galloway rundvlees. Van deze burgers kun je genieten zonder je schuldig te voelen! Onze burgers worden geserveerd op een briochebroodje en met steakfrites.

Old Dutch Burger 18

Beefbuger van de grill met gebakken paddstoelen, truffelsaus en oude kaas

Avocado burger 15

Met mais, quinoa & tomatensalsa

Galloway Beefburger 16

Burger van de grillmet cheddar, bacon en onze chipottle saus

2SHARE / STARTERS 2 SHARE / 2 START

Onderstaand vindt u onze 2Share gerechten. Deze gerechten zijn allemaal ter grootte van een voorgerecht. Kies een of meerdere gerechtjes of stel meerdere gangen samen uit onze 2Share en A la carte kaart. Kies een aantal gerechten en deel deze gezellig met uw gezelschap.

Scampi Aglio Olio 10

knoflookolie | brood

Carpaccio 10

Dun gesneden rundvlees met truffelmayonaise, Parmesan & rucola

GARNALENKROKETTEN 10

citroenmayonaise

MACHO NACHO 7

jalapenos | cheddar | guacamole

calamari 8

gefrituurde inktvisringen met aioli

flatbread 8

Huisgemaakte flatbreds met humus, tzaziki & tapenade

Ailoli 5

brood

Olijven 5

KNOFLOOK OLIJVEN

fALAFEL 8

met flatbread & tzatziki

kruidenboter 5

divers brood | kruidenboter

Bruschetta 7

Tomaten bruschetta met basilicum

Beef Nacho 8

met gehakt in tomatensaus, cheddar & Creme fraiche

Bitterballen 7

8 bitterballen met mosterd

Borrelgarnituur 10

mix van diverse gefrituurde snacks

Bierplankje 18

Olijven, bitterballen, kaasblokjes, nachos, Parmaham, brood & Aioli

2H Mixed Platter 29

Scampi aglio olio, jerk chicken, Flatbread, houmous, tzaziki, tapenade, Parmham & Carpaccio

DINER Hoofdgerechten
Steak 19

Biefstuk van de grill met seizoensgroenten en geroosterde aardappels, keuze uit peper-, rode port- of champignonsaus, of kruidenboter

Sticky Ribs 19

Onze lichtzoete spare ribs geserveerd met coleslaw, aardappelsalade, mais, smoked bbq- en knoflooksaus

Varkenshaas Twee Heeren 19

met gebakken paddestoelen gevuld varkenshaasje gegratineerd met brie, met warme groenten en geroosterde aardappels

Pasta Scampi 19

Linguini | Parmesan | zongedroogde tomaat | rucola |

Jamaican Jerk Chicken 17

Licht pikante kipspiesjes met wilde rijst, mangochutney en maiskolf

Sate -

Sate van de haas met atjar, kroepoek & steakfrites 2 stokjes 16,- 3 stokjes 18,- 4 stokjes 20,-

Zeebaars 19

Gegrilde zeebaars met geroosterde aardappels, warme groenten & citroenolie

Pasta Funghi 18

Verse linguini met paddstoelen, groenten en ricotta

Desserts

Onze desserts

White Chocolat Lava 7

Witte chocolade lavacake met mango & passievrucht

Citroen tartelette 7

Citroentartelette met frambozenijs & Meringue

Chocoloco 6

Chocolade mousse, chocolade brownie en macaron

Salades

geserveerd met brood of frites. Kleine salade € 10,- / Grote Salade € 19,-

Zalm & Scampi -

Frisse salade met gerookte zalm, in knoflookolie gebakken scampi , kappers en citroenmayonaise

Salade Val DIeu -

Gemengde salade met een abdijkaasje uit de oven met Balsamicodressing & spekjes

Salade Chevre -

Jonge gegrilde geitenkaas op een frisse gemengde salade met honingmosterd dressing en gekarameliseerde walnoten

Een eigen gerecht of mee eten....
Kinderen -

Kinderen onder de 12 kunnen een gerecht uit de kaart kiezen en deze zal dan voor 50% van de prijs als aangepaste portie gserveerd worden, uiteraard mag je ook gewoon een bordje vragen om met de rest me te eten

GROEPSOPTIES MOGELIJKHEDEN VOOR GROEPEN

Hier vind u een aantal van onze mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen

juni 2019

Een kijkje in de keuken bij chef-kok Bas!

In de keuken op de eerste verdieping is het zelden stil. Gerammel van pannen, gepiep van de oven en natuurlijk de stemmen van onze koks. Chef-kok Bas vertelt vol passie over zijn liefde voor lekker eten en welke gerechten je écht niet mag missen!

Van bijbaan naar droombaan!

Mijn naam is Bas en ben chef-kok in De Twee Heeren. Na mijn eindexamen ben ik gaan werken bij een traiteur en daarna, tijdens mijn studie gezondheidswetenschappen in Maastricht ben ik in de keuken terechtgekomen. Het afwassen had ik al snel gezien, ik wilde koken, en vroeg mijn chef of hij mij het vak kon leren. Hoewel het aanvankelijk niet mijn plan was om in de horeca te blijven werken, ben ik na mijn afstuderen toch gaan doen wat ik eigenlijk het allerleukste vind: koken! In het begin enkele jaren voor diverse restaurants en bij een Franse bakkerij. Later ben ik tijdelijk even uit gaan helpen bij De Twee Heeren. Dat tijdelijk uithelpen duurt nu al 14 jaar…

Goed eten is Genieten!

Goed eten is iets wat bij ons thuis vroeger heel belangrijk was, de Molukse roots van mijn familie en het opgroeien in de tropen zorgden ervoor dat ik van jongs af aan al met lekker eten in aanraking kwam. De lekkere geuren die uit de keuken kwamen en het samen eten met het gezin, familie en vrienden wakkerden de passie voor goed en lekker eten aan bij mij. De centrale plek die de maaltijd innam in het dagelijkse leven is iets dat ik dan ook met veel liefde overbreng op mijn eigen kinderen en op onze gasten binnen De Twee Heeren.


Koken in De Twee Heeren is te gek...

Het koken in De Twee Heeren is voor mij te gek, ik krijg elke dag de kans om, samen met een team van geweldige collega’s, het onze gasten naar hun zin te maken. Of het nou om een lunch of diner gaat, en met een bijpassend Speciaal biertje of een heerlijke wijn, we koken voor onze gasten zoals we ook voor onze eigen familie zouden koken, en bezorgen hen het warme gevoel zoals we dat ook thuis zouden doen. Zoals Bulent ook al eerder schreef, we zijn als team een familie en dat gevoel willen we ook overbrengen op onze gasten.

Mijn favoriete gerecht

Op onze menukaart staat niet één specifiek gerecht dat mijn favoriet is of waar ik in het bijzonder trots op ben. Eerlijk gezegd ben ik trots op al onze gerechten, aangezien we vrijwel alles zelf maken met de mooiste verse ingrediënten, die onze leveranciers weten te vinden, zoveel als mogelijk biologisch, duurzaam en verantwoord. Maar als ik iets moet kiezen kan ik wel onze Jerk Chicken aanraden!


Volop keuze voor iedere smaak

Zo kan ik nog wel even doorgaan, want we hebben echt voor ieder wat wils op de kaart. Zowel voor de lunch als het diner is er volop keuze voor iedere smaak. Van een heerlijke entrecote met gepofte knoflook tot een vegetarische melanzane en niet te vergeten een grote plank met allerlei Barfoodgerechtjes . Ook voor de kinderen is er keuze genoeg, vrijwel elk gerecht van onze menukaart is ook in een kleinere kinderportie te krijgen, zodat je met het hele gezin kunt genieten.

Kom de bourgondische verwennerij van de Twee Heeren ontdekken en geniet van een lekker speciaalbiertje, goed glas wijn en de heerlijke gerechten van Bas en zijn team. Tot snel!

"Enjoy Great Times With Great People & Great Food" De Twee Heeren, juni 2019